Aanleverspecificaties

Om eventuele (vervelende) vertragingen in uw levering(en) te voorkomen en een juiste aanlevering van ontwerpbestanden te garanderen, hebben wij hieronder kort uiteengezet, hoe wij bestanden het liefst aangeleverd krijgen.

Aanleveren van bestanden
Bij de meeste producten kunt u direct het bestand uploaden. Indien u het bestand na uw bestelling of aanvraag wilt aanleveren, dan kunt u dit mailen naar dtp@makelaarsbordenspecialist.nl
Om te voorkomen dat onze mailserver onnodig zwaar wordt belast, verzoeken wij u bestanden die groter zijn dan 10MB bij voorkeur via een zg. file sharing service (bijvoorbeeld Wetransfer.com) aan ons toe te sturen. 

Bestandsformaten
Bestanden kunnen worden aangeleverd in onderstaande bestandsformaten:

Bij het aanleveren van een bestand gaan onze voorkeur uit naar een EPS of (certified) PDF.

Als u een ESP/PDF-bestand aanlevert let dan op het volgende:

• kleuren in bestanden moeten CMYK of PMS zijn, afhankelijk van uw bestelling. 
• sla uw fonts (lettertypen) als contouren / outline op (zg. Vectorbestanden). 
• resolutie van afbeeldingen 1:1. Bij voorkeur minimaal 150 DPI. 
• formaten per artikel aangegeven. 

Indien afbeeldingen worden aangeleverd, raden wij een resolutie aan van (minimaal) 300 DPI voor regulier drukwerk en 150 DPI voor grootformaat drukwerk (spandoeken, reclameborden e.d.).
De afdruk wordt mogelijk onscherp bij een lagere resolutie dan 150 DPI. In de meeste gevallen is dit in het ontwerp reeds zichtbaar.

Geen ontwerp?
Mocht u nog geen ontwerp hebben en/of moeten wij een bestaand ontwerp voor u aanpassen, geen probleem, onze ontwerpers staan graag voor u klaar en wij vragen hiervoor slechts een geringe vergoeding.

Vragen?
Komt u er niet uit, heeft u een vraag of wilt u meer informatie, neem dan contact met één van onze medewerkers op telefoonnummer 0314-700544 of mail naar info@makelaarsbordenspecialist.nl. U ontvangt dan binnen 24 uur van ons een reactie.

Controle van bestanden
Ondanks onze interne controle procedures blijft u altijd zelf verantwoordelijk voor de aanlevering en inhoud van uw bestanden.
Makelaarsbordenspecialist.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor inhoudelijke en technische fouten of een teleurstellend resultaat als gevolg van niet juist aangeleverde bestanden. Denk hierbij aan taal en/of spelfouten, onjuiste kleuren of kleuromzetting, rasters, verlooptinten etc.
Zie ook onze Algemene Betalings- en leveringsvoorwaarden.